aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Σαλάχ πέφτει γιατί αντιλαμβάνεται ότι ζορίζεται να σκοράρει»

«Ο Σαλάχ πέφτει γιατί αντιλαμβάνεται ότι ζορίζεται να σκοράρει»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τοποθετήθηκε για τις «φωνές» που κατηγορούν τον Μοχάμεντ Σαλάχ για εύκολες πτώσεις στην αντίπαλη περιοχή προκειμένου να πάρει πέναλτι, με τον πρώην διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ να … εντοπίζει ένα αρκετά πιθανό λόγο για τον οποίο ο Αιγύπτιος φροντίζει να στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα…

Μετά τις Άρσεναλ και Νιούκαστλ, ήρθε και η Κρίσταλ Πάλας να γκρινιάξει για την ευκολία με την οποία ο Σαλάχ πέφτει στην περιοχή για να εκμαιεύσει κάποιο πέναλτι.

Βέβαια, κόντρα στους «αετούς» δεν το πήρε, ωστόσο, φρόντισε να σκοράρει για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του τελικού 4-3 που ήρθε με τεράστια δυσκολία το περασμένο Σάββατο.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, βλέποντας τις ενέργειες του «Φαραώ», θέλησε να τονίσει ότι: «Σε όλες τις περιπτώσεις, ο παίκτης αντιλαμβάνεται πως έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση για να σκοράρει κι έτσι προσπαθεί τουλάχιστον να πάρει το πέναλτι. Γνωρίζει πως αν το πάρει, θα έχει αυξήσει αυτόματα τις πιθανότητες να σκοράρει από την άσπρη βούλα, να βοηθήσει τη Λίβερπουλ αλλά και να φτάσει κι εκείνος στην κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ