aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρόνι Λέβι κάνει παιχνίδι τον Χειμώνα

Ο Ρόνι Λέβι κάνει παιχνίδι τον Χειμώνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ανόρθωση είναι ορφανή από τις 27 Οκτωβρίου. Είκοσι δύο ημέρες αργότερα δεν υπάρχει πρόθεση από τους κυανόλευκους για αναπλήρωση του Αλμπέρτο Μπενίτο. Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες της «Goal News», η διοίκηση έχει βάλει στο ψυγείο το θέμα και προς το παρόν, όλα περιστρέφονται γύρω από τον Ρόνι Λέβι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα ηγηθεί το σχεδιασμού της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Επί της παρούσης, δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του στη διοίκηση για τις θέσεις στις οποίες θα ζητήσει ενίσχυση. Αν και έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό, όπως μας ειπώθηκε, δεν θα βιαστεί. Βρίσκεται στην ομάδα τρεις εβδομάδες και θέλει να περιορίσει την πιθανότητα λάθους, βγάζοντας πιο ασφαλή συμπεράσματα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Όσο για την επόμενη σεζόν, ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν εξέφρασε πρόθεση για το αν θα επιχειρήσει για τέταρτη φορά να προσλάβει τεχνικό διευθυντή. Είναι ορατό το ενδεχόμενο, λοιπόν, μετά τους Τεντ φαν Λίουεν, Σταν Φαλκς και Μπενίτο, να μη δοθεί συνέχεια.

Όπως μας ειπώθηκε χθες, ρόλο στην απόφαση του προέδρου της «Μεγάλης Κυρίας» θα διαδραματίσει και η πρόθεση του Λέβι. Αν επιθυμεί να αναλάβει μόνος του το φορτίο της προσπάθειας για ενίσχυση ή αν θα χρειαστεί ενίσχυση είτε με τεχνικό διευθυντή είτε με κάποιον που θα αναλάβει ως σκάουτερ.

Επίσης, ρόλο θα διαδραματίσει το ποσοστό επιτυχίας των επιλογών του Ισραηλινού κατά τη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα. Αν πείσει με τις επιλογές του ότι μπορεί να αντεπεξέλθει, πιθανόν να αναλάβει μόνος του και τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Βεβαίως, το καλοκαίρι αργεί και μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η κατάσταση στην ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλωστε, για κάθε προπονητή είναι στοίχημα να στεριώσει στην Ανόρθωση (στη μετα-Κετσπάγια εποχή), όπως και στις πλείστες ομάδες της Κύπρου άλλωστε. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει φυσικά και Λέβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ