aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρονάλντο έβγαλε 150.000 ευρώ υπογράφοντας 1.000 αυτοκόλλητα!

Ο Ρονάλντο έβγαλε 150.000 ευρώ υπογράφοντας 1.000 αυτοκόλλητα!

Οι αποκαλύψεις του Football Leaks συνεχίζονται και μετά τις λεπτομέρειες που έχουν βγει στην δημοσιότητα, ήρθε η στιγμή για τα πραγματικά ενδιαφέροντα.

Για παράδειγμα, ξέρουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολλούς τρόπους (και προϊόντα) που του ανεβάζουν τον τραπεζικό λογαριασμό.
Σίγουρα όμως δεν υπάρχει πιο ξεκούραστος από το να βάζει την υπογραφή του! Γιατί ναι, τον περασμένο χρόνο, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποκόμισε περίπου 150.000 ευρώ υπογράφοντας 1.000 αυτοκόλλητα Panini. Που σημαίνει πως -με την απλή μέθοδο των τριών- κάθε «τζίφρα» του κοστίζει 150 ευρώ.

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα είδηση που βγήκε είναι το «συμβόλαιο σιωπής» με το οποίο έχει «δέσει» ο CR7 τους εργαζομένους του.
Σύμφωνα με το Football Leaks, κανείς από τους ανθρώπους που δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Ρονάλντο απαγορεύεται να μιλούν για εκείνον και την οικογένειά του, όχι τώρα αλλά για τα επόμενα 70 χρόνια ΜΕΤΑ τον θάνατό του.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί αυτός ο όρος, θα πρέπει να καταβληθεί στον Πορτογάλο σταρ αποζημίωση της τάξεως των 300.000 ευρώ ή πέντε φορές της αμοιβής που έχει λάβει από τον Κριστιάνο.

Σε άλλες αποκαλύψεις, ο Μάριο Μπαλοτέλι πήρε μπόνους 5.500 (!) ευρώ για το ένα (και μοναδικό) γκολ που πέτυχε με την φανέλα της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ