aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρονάλντο έστειλε μήνυμα παραμονής στην Ρεάλ

Ο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα παραμονής στην Ρεάλ

Σύμφωνα με την «Marca», ο Κριστιάνο επικοινώνησε με τον Πέρεθ και άφησε να εννοηθεί ότι όλα είναι πιο ήρεμα και προς τη θετική κατεύθυνση. Την επόμενη βδομάδα η συνάντησή τους.

Είναι κοντά δύο βδομάδες που ξέσπασε το σκάνδαλο με την Εφορία και τον Κριστιάνο και που αμέσως ακολουθήθηκε από τις τάσεις φυγής του σούπερ σταρ της Ρεάλ. Σε όλο αυτό το διάσημα το club κράτησε την πολιτική της «ανοικτής πόρτας» για τον παικταρά της και ίσως να δικαιώνεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ καλού δημοσιογράφου της «Marca», το οποίο αναφέρεται ως αποκλειστικό, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την Πορτογαλία, ο Ρονάλντο φέρεται να έχει στείλει μήνυμα ηρεμίας και παραμονής στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οπότε, μετά και από αυτή τη θετική εξέλιξη για τις δύο πλευρές, αναμένεται η συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη βδομάδα, μιας και ο CR7 θα πρέπει πρώτα να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. Για να γνωρίσει τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ