aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρόμο, ο Νούριο και οι προσθήκες

Ο Ρόμο, ο Νούριο και οι προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο χρόνος στην ΑΕΛ ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι περιορισμένος και ο στόχος είναι να τρέξουν τον προγραμματισμό. Παράλληλα, το θετικό είναι πως, ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί και θα πλαισιωθεί από ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν με την προσδοκία να αυξήσουν την ποιότητα αλλά και να δώσουν βάθος στην ομάδα, καθώς και από κάποιους νεαρούς Κύπριους που δεν είχαν αρκετή συμμετοχή τη σεζόν που πέρασε.

Οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν και την απάντηση του Ρόμο, κατά πόσο θα συνεχίσει ή όχι. Αν η απάντηση  είναι αρνητική, υπάρχουν ήδη εναλλακτικές επιλογές και ο Μπαλταζάρ θα κινηθεί άμεσα. Παράλληλα, στην ΑΕΛ περιμένουν και την κατάληξη με το θέμα του Φορτούνα και ποια θα είναι η απάντηση που λάβουν από την Μπράγκα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΛ, όμως το ζητούμενο είναι ο τρόπος αποπληρωμής του ποσού που ζητούν οι Πορτογάλοι. Έχουν συμφωνήσει και θα συνεχίσουν οι Αρουαμπαρένα και Αϊρόσα, ενώ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μαύρου για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ξέρει πού θα κινηθεί και τι ποδοσφαιριστές επιβάλλεται να αποκτηθούν και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα δοθεί λύση στις εκκρεμότητες. Ήδη έγινε η πρώτη κίνηση με τον Ντάνι Μπενίτεθ.

Η ΑΕΛ πέρασε μια δύσκολη σεζόν, με τον κόσμο να είναι προβληματισμένος, παρόλο που το τέλος ήταν ευχάριστο με την έξοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό και η αγωνία δεν έχει να κάνει μόνο με την ποσότητα ή την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν, αλλά τι εικόνα θα βγάζει η ομάδα, για να ξανακερδίσει τους οπαδούς της.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για την ΑΕΛ, περάσαμε μεγάλες φουρτούνες αλλά η αγάπη όλων για την ομάδα ήταν υπεράνω. Η διοίκηση με την υπομονή της έδειξε τον δρόμο και γι’ αυτό επιτεύχθηκε ο στόχος. Το σίγουρο είναι πως, η νέα σεζόν θα μας βρει πιο δυνατούς και πιο ενωμένους», δήλωσε στο «Goal» ο Θεόδωρος Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ