aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρομπέρτο Κάρλος χρειάστηκε 10 λεπτά για να αφήσει την Ίντερ για τη Ρεάλ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος χρειάστηκε 10 λεπτά για να αφήσει την Ίντερ για τη Ρεάλ

Σε Instagram LIVE για τον επίσημο λογαριασμό της FIFA, ο Ρομπέρτο Κάρλος έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με την απόφασή του να φύγει από την Ίντερ και να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Όταν ήρθε στα 22 του στην Ευρώπη για λογαριασμό των νερατζούρι, στη μια και μοναδική σεζόν με τους νερατζούρι κατέγραψε 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Η Ρεάλ θέλησε να τον κάνει δικό της και ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να πει το «ναι» στους μερένγκες.

«Η Ίντερ με έβαζε στα άκρα της επίθεση, ενώ αγωνίστηκα ακόμα και ως επιθετικός. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι σκόραρα επτά γκολ στα επτά πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκα.

Με έβαλαν στην κορυφή της επίθεσης και υπέφερα πολύ. Μίλησα με τον Μάσιμο Μοράτι για να του πω ότι δεν μπορούσα να παίξω εκεί, διότι ακολουθούσε το Copa America και έπρεπε να αγωνιστώ ως φουλ μπακ, αν ήθελα να κληθώ στην εθνική Βραζιλίας.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ και σε δέκα λεπτά πήρα την απόφαση να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε ο Ρομπέρτο Κάρλος, ενώ ρωτήθηκε για τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην καριέρα του:

«Σίγουρα οι πιο δυνατοί ήταν οι Χοακίν, Ετό και Φίγκο. Ο Φίγκο ήταν ο πιο δυνατός απ’ όλους και με είχε δυσκολέψει περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ