aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρέντναπ φρόντισε τον μεθυσμένο και εκτός ελέγχου Γκασκόιν

Ο Ρέντναπ φρόντισε τον μεθυσμένο και εκτός ελέγχου Γκασκόιν

Ένα άσχημο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πολ Γκασκόιν περιγράφει η Mirror. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο «Γκάζα» εθεάθη σε εστιατόριο του Μπόρνμουθ, μεθυσμένος να παραπατάει και να βρίζει.

Στο ίδιο μαγαζί γευμάτιζε ο Χάρι Ρέντναπ ο οποίος δεν δίστασε να βοηθήσει το «σβησμένο αστέρι» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Ρέντναπ κάθισε στο τραπέζι του τον Γκασκόιν και προσπάθησε να τον συνεφέρει προσφέροντάς του φαγητό.

Στη συνέχεια, ο 73χρονος προπονητής, μαζί με τη σύζυγό του πήραν τον «Γκάζα», τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και τον πήγαν στο σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές του αγγλικού Μέσου.

Στο ρεπορτάζ, επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις ενός μάρτυρα του όλου σκηνικού ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Εκείνη την ώρα δεν είχε αρκετό κόσμο στο εστιατόριο. Ο Πολ ήταν μεθυσμένος και ο Ρέντναπ κατάφερε να τον ηρεμήσει προσκαλώντας τον στο τραπέζι του…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ