aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ρενάν Ριμπέιρο απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για δανεισμό»

«Ο Ρενάν Ριμπέιρο απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για δανεισμό»

Τρόπο να «ξεφορτωθεί» τον Ρενάν Ριμπέιρο ψάχνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τη «Record» Πορτογαλίας. Ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ρούμπεν Αμορίμ, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και δεν το… κουνάει, όπως σημειώνεται, παρά το γεγονός πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις.

Προκειμένου να «γλυτώσει» κάποια χρήματα, η Σπόρτινγκ προτίθεται να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο δανεικό σε όποια ομάδα θελήσει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του (€1.200.000 ετησίως). Ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρθηκε και κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του, με τον Ριμπέιρο όμως, να απαντά αρνητικά, όπως και στις προτάσεις των Ζιλ Βιθέντε, Πάσος Φερέιρα, Σάντα Κλάρα και Φαρένσε.

Όπως και να έχει, είτε υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων είτε όχι, πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από απίθανο το σενάριο, αφού στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει συμφωνία με τον Βιντ Μπέλετς και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ