aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρέινα «κρέμασε» την Νάπολι

Ο Ρέινα «κρέμασε» την Νάπολι

Η Λάτσιο παρέμεινε για 7ο σερί ματς αήττητη, αφού χάρη σε ένα λάθος του Πεπ Ρέινα έμεινε ζωντανή στην έδρα της Νάπολι (1-1).

Σε ένα γήπεδο, όπου πέρυσι διαλύθηκε με 5-0, η Λάτσιο πιστοποίησε ότι κάτι έχει αλλάξει φέτος. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν συμπαγής, είχε πλάνο, μα για να επεκτείνει το αήττητο σερί της στα 7 παιχνίδια χρειάστηκε μία μεγάλη γκάφα του Πεπ Ρέινα που καταδίκασε την Νάπολι στην ισοπαλία με 1-1.

Δίχως κλασικό εννιάρι για ακόμα ένα παιχνίδι, η Νάπολι είχε έλλειμμα μπροστά με τον Ντρίες Μέρτενς να έχει τις δύο καλύτερες στιγμές σε ένα φτωχό πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης το παιχνίδι πήρε φωτιά, όταν ο πολύ φορμαρισμένος Χάμσικ με διαγώνιο σουτ (52’, 1-0) άνοιξε το σκορ για την Νάπολι, που όμως δεν χάρηκε για πολύ το προβάδισμα.

Ακριβώς στην επόμενη φάση, ο Κεϊτά αιφνιδίασε τον Ρέινα σουτάροντας στην κλειστή του γωνία, ο Ισπανός άργησε πολύ να πέσει και η Λάτσιο ισοφάρισε σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ (54’, 1-1).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι συνέχισε να πολιορκεί όμως το καλά στημένο 3-5-2 της Λάτσιο δεν επέτρεψε πολλές φάσεις εκτός από μερικά μακρινά σου, όπως αυτό του Χισάι που έδιωξε με υπερένταση ο Μαρκέτι (67’) σε μία ισοπαλία που βόλεψε περισσότερο τους «λατσιάλι» που παρέμειναν εντός ζώνης Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ