aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ρανιέρι σύγκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μαραντόνα

Ο Ρανιέρι σύγκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μαραντόνα

Ένας εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών σε ντοκιμαντέρ στην Ιταλία με θέμα το ποδόσφαιρο είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο άνθρωπος που πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα στην ιστορία του αθλήματος με την κατάκτηση της Premier League όντας τεχνικός της Λέστερ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ο Ιταλός άλλαξε την παράδοση σύγκρισης του Λιονέλ Μέσι με τον Μαραντόνα και σύγκρινε τον Ντιεγκίτο με τον CR7: «Με την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο το ιταλικό ποδόσφαιρο βγήκε από την κρίση! Είναι περίπου όπως όταν η Νάπολι πήρε τον Μαραντόνα…»

Από εκεί και πέρα, ο Ρανιέρι αναφέρθηκε και στην Μίλαν, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League και υπερασπίστηκε τον Τζενάρο Γκατούζο: «Είναι μία ομάδα που βλέπω με καλό μάτι. Ο Γκατούζο κάνει καλή δουλειά. Βλέπουμε ότι ‘διαβάζει’ τα παιχνίδια και ξέρει τι πρέπει να κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ