aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ράμος πήρε το απόλυτο ρεκόρ από τον Κασίγιας

Ο Ράμος πήρε το απόλυτο ρεκόρ από τον Κασίγιας

Tον αγώνα απέναντι στα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2020 θα τον έχει πάντα στο μυαλό του ως μία γλυκιά ανάμνηση ο Σέρχιο Ράμος.

Όχι για το γεγονός πως άνοιξε το δρόμο για τη νίκη (4-1) στη “φούρια ρόχα” με το γκολ που σημείωσε στο 5ο λεπτό με κεφαλιά και έφτασε τα 19 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά με ένα μεγάλο ρεκόρ που πήρε.

Και αυτό γιατί με την επικράτηση των Ισπανών ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες διεθνείς νίκες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετρώντας 122 σε 164 παιχνίδια του με την εθνική ομάδα της χώρας του, την ώρα που ο δεύτερος τώρα στη σχετική λίστα Ίκερ Κασίγιας έχει 121.

Σημειώνεται πως ο Ράμος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας το 2005 όταν ήταν ακόμα παίκτης της Σεβίλλης και έκτοτε έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Παγκσμιο Κύπελλα με τα εθνικά χρώματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ