aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ράγιος που εξαφανίστηκε κι η επιμονή του Λέβι που δεν κάνει καλό

Ο Ράγιος που εξαφανίστηκε κι η επιμονή του Λέβι που δεν κάνει καλό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πέντε παιχνίδια ώς σήμερα η Ανόρθωση έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και έχει δεχθεί άλλα τόσα γκολ. Κέρδισε δύο φορές, έχασε άλλες δύο και ένα ματς της έληξε ισόπαλο. Στατιστικά που δείχνουν στην αρχή της σεζόν ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει «θέματα» και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τα λύσει. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να γίνει αυτό, όμως είναι κάτι που δουλεύεται στις προπονήσεις. Αναφορικά με την επιθετική γραμμή, οι κυανόλευκοι περιμένουν περισσότερα από τους ακραίους φορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Λέβι το πιστεύει, το ίδιο και η διοίκηση

Οι Μικελτάντζε και Πράνιτς στο πρώτο μέρος με την ΑΕΛ (0-1) ήταν αρκετά καλοί. Ειδικά ο Γεωργιανός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο δεν έφτανε για να έρθει το γκολ. Ο Ράγιος ως επιτελικός κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ενώ όταν στο δεύτερο μέρος πήγε στα άκρα… εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Η χρησιμοποίηση του Ράγιος στα άκρα της επίθεσης αποτελεί επιμονή του Ρόνι Λέβι, κάτι που όμως αποδεδειγμένα δεν κάνει καλό στην ομάδα. Και δεν είναι μία και δυο φορές που είδαμε τον Ράγιος να μην είναι καλός σε αυτή τη θέση.

Διαβάστε επίσης: Ανέτοιμος και ανούσιος ο Λαβόρδε

Σίγουρα, όταν θα είναι 100% έτοιμος ο Λαβόρδε και όταν θα είναι έτοιμος ο Σισέ, θα έχουν τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα. Βέβαια, στα άκρα αγωνίζεται και ο Μικελτάντζε, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία, ενώ ο Ράγιος θα πρέπει να ανεβάσει στροφές και να βοηθήσει τώρα που τον έχει ανάγκη η ομάδα. Μεγάλη ανάγκη έχει η «Κυρία» και τα γκολ του Ντουρίς. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θεωρούν ότι με το που έρθει το πρώτο γκολ του Σλοβάκου θα απελευθερωθεί και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Κόντρα στην Αλκή έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, ενώ καραδοκεί για ενδεκάδα και ο Κατσιαράβα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ