aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ράγιος, η ΚΟΠ και τα διοικητικά

Ο Ράγιος, η ΚΟΠ και τα διοικητικά

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε για την πορεία της «Κυρίας», τον Κόπριβετς, τον τραυματισμό του Ράγιος και τα διοικητικά.

Το αρχικό του σχόλιο: «Με τη Νέα Σαλαμίνα η ομάδα έβγαλε δυο πρόσωπα. Για 60 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι και στην συνέχεια ο αντίπαλος εκμεταλλευόμενος τα δικά μας λάθη έβαλε δυο γκολ και μας νίκησε. Πέραν από τα δικά μας λάθη φάνηκε και η κούραση απόρροια του κακού προγραμματισμού της ΚΟΠ. Δεν είχαμε ούτε την βοήθεια της τύχης ούτε με το ΑΠΟΕΛ, ούτε με τη Νέα Σαλαμίνα. Πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη μας. Για κακή μας τύχη όσα λάθη κάνουμε δεχόμαστε γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Όπως ήρθαν τα πράγματα είναι σημαντικό το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει την Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να δώσουν απάντηση σε αυτούς που λένε ότι θα μείνει αβοήθητη η ομάδα».

Για τον Κόπριβετς: «Όταν χάνει μια ομάδα είναι συνολική η ευθύνη, δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν ποδοσφαιριστή».

Για τον Ράγιος: «Είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Ράγιος. Δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Δέχθηκε χτύπημα, ένα από τα πολλά. Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προλάβει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο χρειαζόμαστε».

Για τα διοικητικά: «Έχουν προγραμματιστεί δυο γενικές συνελεύσεις, την Τετάρτη του σωματείου και 29 του μήνα της εταιρείας. Επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει εκφραστεί από κανέναν. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα άτομα της ομάδας για να βρεθούν κάποιοι επιφανείς Ανορθωσιατές για να βοηθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ