aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ράγιος αρνήθηκε πρόωρη ανανέωση και ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο!

Ο Ράγιος αρνήθηκε πρόωρη ανανέωση και ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο!

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Καμία πρόθεση δεν υπάρχει στην Ανόρθωση για να επανέλθει με νέα προσφορά στον Ρούβεν Ράγιος. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος όπως δήλωσε αποκλειστικά στον Active (107,4 & 102,5) περιμένει από την ομάδα της Αμμοχώστου να ικανοποιήσει τα θέλω του. Ποια είναι αυτά; Ανανέωση συνεργασίας με βάση τα όσο προνοούνταν στο προηγούμενο συμβόλαιό του, το οποίο θα ανανεωνόταν αυτόματα εφόσον κατέγραφε 25 συμμετοχές.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως ο Ράγιος τον περασμένο Ιανουάριο αρνήθηκε την πρόταση της Ανόρθωσης για πρόωρη επέκταση συμβολαίου προτού καν συμπληρώσει τον συμφωνηθέντα αριθμό συμμετοχών. Μάλιστα, η πλευρά του έμπειρου μέσου μετέφερε στην ομάδα της Αμμοχώστου ότι ο πελάτης της θα επιθυμούσε κλειστό τριετές συμβόλαιο!

Διαβάστε επίσης: Στο χειρουργείο ο Αρτυματάς, ψάχνει για (τουλάχιστον) δύο μέσους ο Τιμούρ

Φυσικά, η Ανόρθωση δεν αποδέχθηκε κάτι τέτοιο από την στιγμή που ο Ράγιος διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και η συζήτηση σταμάτησε εκεί. Η συνέχεια γνωστή. Το άδοξο τέλος της σεζόν δεν επέτρεψε στον Ισπανό να καταγράψει άλλες δύο συμμετοχές, οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από μηδενική βάση εν μέσω οικονομικής κρίσης λόγω κορωνοϊού και το γυαλί ράγισε για τα καλά. Η πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» σιγοκλείνει για τον Ράγιος και μόνο εάν αποδεχθεί ο ίδιος την προσφορά που του κατατέθηκε θα διαφοροποιηθεί το σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Ράγιος στον Active: «Δεν με σεβάστηκαν, είμαι πολύ απογοητευμένος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ