aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ προβληματισμός στη Νέα Σαλαμίνα «βγάζει μάτια»…

Ο προβληματισμός στη Νέα Σαλαμίνα «βγάζει μάτια»…

Πικρία και προβληματισμό εξέφρασε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την ήττα από την Πάφος FC (0-1) προχθές στο «Στέλιος Κυριακίδης» και με το δίκιο του, καθότι ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται χωρίς πάθος και θέληση για θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος. Ενώ στο δεύτερο δεν πρόλαβε να παίξει το παιχνίδι της η προσφυγική, αφού δέχθηκε το γκολ στο 58’ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, ήλθε κι η αποβολή του Χριστοφόρου που έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων εξέφρασε, πλαγίως μεν, τον προβληματισμό του για μη υλοποίηση μετεγγραφών, ενόψει του προσεχούς Ιανουάριου. Η διοίκηση ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν προσθήκες, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του Πουρσαϊτίδη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αν σκεφτεί, όμως, οποιοσδήποτε με τη λογική, θεωρείται απίθανο να μην γίνουν προσθαφαιρέσεις.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Φουστάρ αποκόμισε… σουβενίρ καθώς χτύπησε στην μύτη με αποτέλεσμα να ματώσει και αποχώρησε για λίγα λεπτά από το παιχνίδι, ωστόσο επέστρεψε ζαλισμένος για να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί, ενώ ο Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει στον Χριστοφόρου ενόψει Ομόνοιας, καθώς αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε. Ο ίδιος πάντως έστειλε μήνυμα στους παίκτες του να σηκώσουν κεφάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ