aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO πρώτος υποψήφιος στα σενάρια αντικατάστασης του Βαλβέρδε

O πρώτος υποψήφιος στα σενάρια αντικατάστασης του Βαλβέρδε

Άρχισε η σεναριολογία περί αντικατάστασης του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Τιερί Ανρί να είναι το πρώτο που ακούγεται.

O Ισπανός προπονητής περνά τις δυσκολότερες στιγμές του στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών, από τον περασμένο Απρίλιο όταν η ομάδα αποκλείστηκε από τη Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και δημόσια οι άνθρωποι της διοίκησης αποφεύγουν να τοποθετηθούν, τα σχετικά ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν ότι υπάρχει αμφισβήτηση για τον Βαλβέρδε μετά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Και όχι μόνο αυτό… Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή, ακούγεται ήδη και το πρώτο όνομα υποψήφιου αντικαταστάτη του: πρόκειται για τον Τιερί Ανρί.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είναι συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική ομάδα του Βελγίου, φόρεσε τρεις σεζόν ως παίκτης τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και συνδέεται με στενή φιλία με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ, και ενδεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Βαλβέρδε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ