aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο πρώτος που θέλει να σκοράρει είναι ο Γιάννου»

«Ο πρώτος που θέλει να σκοράρει είναι ο Γιάννου»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (25/10) για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΑΕΚ ARENA (Κυριακή 27/10, 17:00) ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ιβάν Φιόλιτς.

Αναλυτικά:

«Όπως πάντα ένα σημαντικό παιχνίδι. Στην έδρα μας θέλουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο. Το πρωτάθλημα μας δείχνει σε κάθε παιχνίδι πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου και τον καλώ να έρθει στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση του για να έρθουν οι βαθμοί.

Φυσικά, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές και ελπίζω τις επόμενες βδομάδες να τεθούν όλοι στη διάθεση μου. Δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις αλλά στα τελευταία παιχνίδι είχαμε πολλές απουσίες. Δεν παραπονεθήκαμε αλλά είναι δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχουμε επιλογές και όχι να έχουμε έξι παίκτες έξω.

Είναι διαφορετικές καταστάσεις στα τρία ντέρμπι και τα έχουμε αναλύσει. Με την Ομόνοια πήραμε ένα βαθμό στο τέλος, με τον Απόλλωνα νιώσαμε ότι χάσαμε δυο βαθμούς στο τέλος και με την ΑΕΛ κάτι παρόμοιο. Δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πάντα μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν και είμαστε εδώ. Η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα, είμαι πολύ αισιόδοξος. Μπορούμε να βελτιωθούμε με τις περισσότερες επιλογές. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θέλει περισσότερα, όπως και εμείς αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις συνθήκες. Παίζουμε με το Παραλίμνι που είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι δύσκολο και είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό.

Είναι αλήθεια για τον Απόστολο αλλά είχε τις ευκαιρίες που δεν τις έκανε γκολ. Οι ευκαιρίες ήρθαν γιατί κινείται στις γραμμές, δουλεύει για την ομάδα, πιέζει ανοίγει χώρους και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Φυσικά ο πρώτος που θέλεις να σκοράρει είναι αυτός. Θα έρθουν κα τα γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια έχασε ευκαιρίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα σκοράρει. Ο τρόπος που δουλεύει για την ομάδα είναι απίστευτος. Μπορεί να μην σκοράρεις αλλά ο μόνος τρόπος είναι να σκοράρεις. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Ναι. Είναι σημαντικό να κερδίσεις σπίτι σου, όχι μόνο γιατί έρχεται ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά προερχόμαστε από ισοπαλία και είναι πολύ σημαντικό να πάμε με καλά συναισθήματα σε αυτό το ντέρμπι. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Παραλίμνι την Κυριακή. Θα είναι ακόμη πιο σημαντικό το ματς και γι’ αυτό ζητώ από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και παρακαλώ να είμαστε μαζί ενωμένοι για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Ο Τrickovski είναι 100% έτοιμος πιστεύω. Ο Hevel δεν ξέρω αν είναι 100% έτοιμος για να παίξει στο αρχικό σχήμα. Αν ξεκινήσει θα γίνει αλλαγή. Ο Mojsov είναι αυτός που είναι λίγο πιο πίσω. Ο σωματότυπος του είναι παίκτης που χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ο Mojsov ελπίζω να μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν τον βλέπω να ξεκινά το παιχνίδι», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Κροάτης μέσος, τόνισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια κάτι που έχω διαπιστώσει στην Κύπρο. Πρέπει να τα δίνεις όλα για να πάρεις τους πόντους. Θα τα δώσουμε όλα για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

To πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν είναι όπως το Βέλγιο. Εκεί έχει μπόλικο τρέξιμο. Στην Κύπρο είναι πολύ πιο κοντά στο ποδόσφαιρο της Κροατίας. Είναι καλό το επίπεδο, δεν είναι πιο χαμηλό σε σχέση με κάποια άλλα πρωταθλήματα. Το επίπεδο είναι παρόμοιο με το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι. Τις πρώτες μου μέρες στην Κύπρο, αλλά και οι καιρικές συνθήκες, είναι φυσιολογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο. Προσαρμόζομαι στην ομάδα, στις απαιτήσεις και με τους συμπαίκτες μου. Ο Trickovski αλλά και άλλοι παίκτες με βοήθησαν πάρα πολύ. Αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας και μπορώ να δώσω περισσότερα. Αυτό δεν είναι ότι μπορώ να δώσω στην ΑΕΚ. Μπορώ να δώσω περισσότερα.

Δεν είχα προσαρμοστεί όπως τώρα. Τώρα γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα, το πρωτάθλημα. Αν θα μπορούσα να παίξω περισσότερο δεν εξαρτιόταν από μένα. Είναι απόφαση του προπονητή. Ότι πει είναι για το καλύτερο για την ομάδα. Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ