aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ πρώτιστος στόχος του Απόλλωνα

Ο πρώτιστος στόχος του Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία στη Βοσνία για να αντιμετωπίσει την Ζελέζνιτσαρ. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την πρόκριση επί της Στούμπρας, αλλά πηγάζει πιο πολύ από την καλή εικόνα που παρουσίασε για την εποχή στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Οι κυανόλευκοι έβγαλαν σοβαρότητα που απαιτείται και στις αναμετρήσεις με τη βοσνιακή ομάδα και θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν το οδοιπορικό τους στο Γιουρόπα Λιγκ, κυνηγώντας μέχρι τέλους την είσοδό τους στους ομίλους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή «ξεσκονίζει» την αντίπαλο της ομάδας του, αναγνωρίζοντας πως η εκτός έδρας αναμέτρηση είναι σημαντική. Ο πρώτιστος στόχος θα είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα παίξει αμυντικά. Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Grbavica» για να κυνηγήσει το γκολ που θα του ανάψει πράσινο για την πρόκριση. Για τον αγώνα της Πέμπτης θα έχει πιο έτοιμο τον Ζελάγια, όμως είναι απίθανο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο Αυγουστή κάνει σκέψεις για μια άλλη αλλαγή. Να αφήσει εκτός τον Σκέμπρι και στη θέση του να αγωνιστεί ο Παπουλής. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει φανέλα βασικού ο Φακούντο Περέιρα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα μελετά τον τρόπο παιχνιδιού της Ζελέζνιτσαρ και ανάλογα θα αποφασίσει, αλλά στο μυαλό του κυριαρχεί ένας μόνος τρόπος παιχνιδιού για να κτυπήσει μέσα στην έδρα της αντιπάλου. Και αυτός έχει να κάνει με το επιθετικό πλάνο που θέλει να επιβάλει. Οι Βόσνιοι θα έχουν με το μέρος τους και το φανατικό κοινό του. Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για 9-10 χιλιάδες κόσμου. Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν σήμερα και αύριο στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι και την Τετάρτη το πρωί (06:20) θα αναχωρήσουν με ναυλωμένη πτήση από τη Λάρνακα για το Σαράγεβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ