aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«O προπονητής έπραξε αυτό που κάνει σε κάθε αγώνα»

«O προπονητής έπραξε αυτό που κάνει σε κάθε αγώνα»

Στον Active και στον εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τη συνάντηση Μπαλταζάρ-Σοφοκλέους: «Ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που έγιναν από τότε που ήρθε ο Μπαλταζάρ. Συζητήθηκε το παιχνίδι με την Πάφο, και κάποια άλλα που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχε ένα λανθασμένο δημοσίευμα την προηγούμενη μέρα, το οποίο ήταν αρκετά παραπλανητικό σχετικά με το τι έγινε στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος είναι στα αποδυτήρια κάθε αγώνα εντός έδρας. Στα εκτός παρακολουθεί το παιχνίδι  από την κερκίδα γι αυτό είναι δύσκολο να καταβαίνει στα αποδυτήρια στα εκτός. Παρουσιάστηκε ότι ο Σοφοκλέους έβαλε χέρι στον προπονητή και στους παίχτες. Ήταν απογοητευμένος, ίσως και εκνευρισμένος. Όλοι μας ήμασταν στενοχωρημένοι, δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές απλά διευθετήθηκε η συνάντηση με τον προπονητή για την επόμενη μέρα».

Και συνέχισε: «Συζητήθηκα ο αγώνας με την Πάφο, ο προπονητής έπραξε αυτό που κάνει σε κάθε αγώνα. Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. Ο πρόεδρος ήταν ευχαριστημένος με αυτό, και αυτό είναι ποδόσφαιρο. Εκεί που έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοση μας δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε ακόμα λίγο απογοητευμένοι, δεν κρυβόμαστε και βλέπουμε την επόμενη μέρα. Το μήνυμα που βγαίνει από αυτή την συνάντηση, θα είναι εκεί μέχρι το τέλος και θα δώσει μάχες.

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν περίπου 2.500 οι ΑΕΛίστες, δεν είναι ικανοποιητικό σε τέτοιου είδους αγώνες. Ο κόσμος δυστυχώς ξεχωρίζει κάποια παιχνίδια. Θέλαμε 3000-35000 χιλιάδες, δεν ήταν τόσοι όμως. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόγραμμα βγαίνει ανάλογα με τα τηλεοπτικά, η προχθεσινή ώρα ήταν δύσκολη για τον κόσμο. Αλλά σίγουρα περιμένουμε περισσότερο κόσμο, η συμπαράσταση όμως ήταν πολύ καλή, παρά το ότι δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό που μου έμεινα εμένα, είναι ότι μεγάλη μερίδα έμεινε στο γήπεδο και φώναζε συνθήματα ενόψει του επόμενου αγώνα. Αυτό μας αφήνει ευχαριστημένους».

Σχετικά με την επιστολή στην ΚΟΠ: «Δεν θέλω να σταθώ στο θέμα της  διαιτησίας. Εμείς χάσαμε γιατί τα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Τα αναλύσατε και εσείς, είναι γεγονός ότι στάλθηκε μια αποστολή στην ΚΟΠ γιατί εμείς θέλουμε διαιτησία 50-50. Είναι διαφορετικό το θέμα της διαιτησίας και διαφορετικό η εικόνα της ομάδας. Δεν είναι σκοπός μας να ρίξουμε τα βλέμματα στο τι έγινε από πλευράς Τσόυκκα. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, ειδικά όταν δεχθήκαμε το γκολ. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας, θα αφήσουμε πίσω ότι έγινε την Κυριακή και θα πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ