aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πράνιτς και πάλι στο οπλοστάσιο

Ο Πράνιτς και πάλι στο οπλοστάσιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη διάθεση του Ρόνι Λέβι έχει τεθεί εκ νέου ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης αριστερός μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με την Αλκή, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, και είχε μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες. Αν και αρχικά υπήρξε ανησυχία ότι μπορεί να χάσει το ματς με τον Άρη στη Λεμεσό, εντούτοις χθες προπονήθηκε κανονικά και έχει τεθεί στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Όλα δείχνουν ότι ο Ισραηλινός τεχνικός θα τον ρίξει στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Σαββάτου, μιας και δεν βλέπει κανένα παιχνίδι ως βατό ή εύκολο για την ομάδα του. Και πώς να το κάνει άλλωστε, όταν σε δύο σερί εντός έδρας αναμετρήσεις κέρδισε στο 90’.

Εκτός δράσης αναμένεται να είναι και αυτή την αγωνιστική οι Παλάνκα και Παπαδόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά. Απ’ εκεί και πέρα τα ευχάριστα για τον Λέβι έχουν να κάνουν και με την επιστροφή του Ντουγκλάο αλλά και του Γκάντσεφ, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και πολύ πιθανόν να πάρουν ξανά φανέλα βασικού. Ο Αρτυματάς που αντικατέστησε τον Ντουγκλάο στην αναμέτρηση με την Αλκή τα πήγε εξαιρετικά, όμως ο Βραζιλιάνος δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα. Ο μικρός, πάντως, έδειξε ότι έχει τα κότσια, κι ότι μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάντσεφ είναι πιθανό να επανέλθει και αυτός στο αρχικό σχήμα, ενώ επιθετικά δύσκολα θα αλλάξει κάτι εκτός αν προτιμήσει ο Λέβι να αφήσει τον Αμπντουλάγιεφ στον πάγκο. Η έξοδος στη Λεμεσό είναι αρκετά επικίνδυνη για την Ανόρθωση και ο Λέβι ζητά προσοχή κι ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι για να μην τρέχει και πάλι μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ