aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Πουλλαΐδης έδωσε 10.800.000 ευρώ, πολύ λιγότερα τα λάθη του»

«Ο Πουλλαΐδης έδωσε 10.800.000 ευρώ, πολύ λιγότερα τα λάθη του»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο Θέμης Βιολάρης.

Για το τι σημαίνει η παραίτηση Πουλλαΐδη: «Και για μένα και για τους υπόλοιπους συναδέφλους. Η παραίτηση Πουλλαΐδη σημαίνει οικονομική διαχείριση που πρέπει να γίνει άμεσα. Πήρε μια σοβαρή απόφαση που μας αναγκάζει να τρέξουμε. Δεν πρέπει να λείψει η προσπάθεια. Η Ανόρθωση εργάζεται και λειτουργεί, η ομάδα παίζει, οι υποχρεώσεις τρέχουν. Χρειαζόμαστε άμεσα οικονομική στήριξη από όλους τους Ανορθωσιάτες. Η Ανόρθωση ανήκει στον κόσμο της και πρέπει να έρθει κοντά».

Για τις ανάγκες της ομάδας: «Για φέτος καλούμαστε να βρούμε 1.2 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για να κλείσει η ποδοσφαιρική περίοδος χωρίς επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, εγώ προσωπικά ευγνωμονώ τον κ. Πουλλαΐδη για τα όσα έκανε. Τα λάθη του είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει».

Για το αν έχει αποχωρήσει οριστικά ο Πουλλαΐδης: «Είναι ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, αλλά έχει αποσυρθεί. Έχει παραιτηθεί από την προεδρία και έκανε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει άλλο οικονομικά. Έχει δώσει 10.800.000 ευρώ στην Ανόρθωση. Αρκετά από αυτά τα λεφτά δόθηκαν πριν ακόμα γίνει εταιρεία».

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία: «Η εταιρεία λειτουργεί κανονικά. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για την εμφάνιση με τον Απόλλωνα: «Ήμασταν ισάξιοι αντίπαλοι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Υπό τις περιστάσεις ο βαθμός ήταν ό,τι έπρεπε. Θα βλέπουμε αγώνα προς αγώνα και βλέπουμε. Βάλσαμο ήταν η παρουσία του κόσμου και η παρουσία της ομάδας. Έχουμε αξιόλογο προπονητή, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Θέλει χρόνο για να καλυτερέψει την ομάδα».

Για το πανό των οπαδών κατά του Πουλλαΐδη: «Δεν το έχω δει, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ