aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Ποτσετίνο θέλει να αναλάβει την Γιουνάιτεντ»

«Ο Ποτσετίνο θέλει να αναλάβει την Γιουνάιτεντ»

Η επιστροφή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στους πάγκους φαίνεται ότι είναι εφικτό να συμβεί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει η «Mirror», ο Αργεντίνος τεχνικός ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Κόκκινους Διαβόλους, καθώς το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο παραμένει η παρουσία του στην Premier League και ο σύλλογος είναι εκείνος που πιθανόν θα ψαχτεί πιο εύκολα για αλλαγή προπονητή.

Λίγους μήνες μετά την απόλυση του από την Τότεναμ, ο Ποτσετίνο είναι σίγουρο ότι θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να συμφωνήσει με κάποιον σύλλογο και το θέμα πλέον είναι αν η Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει την υπόθεση των δύο πλευρών.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος απολαμβάνει διαρκώς την στήριξη του Εντ Γούντγουορντ, ωστόσο, καθοριστικό ρόλο θα παίξει σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, η θέση που θα τερματίσει η Γιουνάιτεντ στην φετινή σεζόν.

Αν δεν καταφέρει να βγει στο Champions League ούτε της επόμενης περιόδου, οι οικονομικές ζημιές από χορηγούς και προβλεπόμενα έσοδα, αλλά και το χαμένο γόητρο πιθανόν να λειτουργήσουν καίρια για να προβεί σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ