aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πογκμπά πήρε πίσω την παρατημένη του Rolls Royce μετά από μήνες

Ο Πογκμπά πήρε πίσω την παρατημένη του Rolls Royce μετά από μήνες

Όταν έχεις τόσα λεφτά, δεν χρειάζεται πολλή σκέψη… Ο Πολ Πογκμπά πήρε πίσω μετά από μήνες την παρατημένη του Rolls Royce, αξίας 350.000 ευρώ!

Τον Ιούνιο κοντά στο αεροδρόμιο Μάντσεστερ η τροχαία είχε σταματήσει τον άσο της Γιουνάιτεντ επειδή το πανάκριβο αυτοκίνητό του έφερε παράνομα πινακίδες από το Μονακό.

Πέρα από ένα πρόστιμο 260 ευρώ και -3 στο point system, οι αρχές απέσυραν με γερανό τη Rolls Royce, που έκτοτε και για πολλούς μήνες παρέμενε στη… μάντρα της αστυνομίας, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν πήγαινε να την παραλάβει.

Αυτό σήμαινε πως πέρα από το πρόστιμο, ο Πογκμπά χρεωνόταν κάθε μέρα 234 ευρώ για τη φύλαξη του πολυτελούς αυτοκινήτου του, το οποίο τελικά αποφάσισε να παραλάβει στις αρχές Μαρτίου!

Όλα αυτά, μάλλον, είναι ψιλά γράμματα για τον Πογκμπά, που εισπράττει 305.000 ευρώ την εβδομάδα από την ομάδα του και στη συλλογή του έχει ακόμη πολλά πανάκριβα αυτοκίνητα για να μετακινείται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ