aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ περιζήτητος Σάλαϊ, η θέση του Απόλλωνα και το πλάνο του Πετράκη

Ο περιζήτητος Σάλαϊ, η θέση του Απόλλωνα και το πλάνο του Πετράκη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Σάλαϊ είναι στη… βιτρίνα για τον Απόλλωνα και το χθεσινό δημοσίευμα στην Ουγγαρία, που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λειψίας, από τη μια προκαλεί αίσθηση που ομάδα της Μπουντεσλίγκα που διεκδικεί τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της χώρας έχει στο ραντάρ της τον κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα. Από την άλλη όμως, όσοι ξέρουν τον ποδοσφαιριστή δεν τους προκαλεί εντύπωση αφού οι δυνατότητές του είναι πολλές.

Και μόνο που η Λειψία έχει στο μπλοκάκι της τον κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα αποτελεί τιμή και για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για τον σύλλογο της Λεμεσού. Ίσως η μετακίνησή του να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, αφού και οι γαλάζιοι ίσως να μην επιθυμούν να χάσουν τον παίκτη τον Ιανουάριο, που είναι μια δύσκολη περίοδος για μετεγγραφές. Βεβαίως, εάν έρθει δελεαστική πρόταση, που δεν θα μπορεί η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας να αρνηθεί, τότε τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή.

Στον Απόλλωνα, τα μετεγγραφικά μπορούν να περιμένουν αφού είναι προ των πυλών ο αγώνας με τον Ερμή, αν και στη διοίκηση του λεμεσιανού συλλόγου δηλώνουν έτοιμοι για να ολοκληρώσουν άμεσα την πρώτη τους μετεγγραφική κίνηση. Ο Γιάννης Πετράκης, όπως ήταν φυσικό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Εστεμπάν Σατσέτι αλλάζει το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας και βάζει πλώρη για μέσο, ακραίο επιθετικό αλλά και ακραίο αμυντικό από τα αριστερά. Οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν είναι τέσσερις, άρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για άλλη μία αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση για ποια θέση θα αφορά.

Ο αγώνας με τον Ερμή είναι αυτός που απασχολεί περισσότερο τον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας. Ο Αγκίρε ανέβασε ρυθμό στη χθεσινή προπόνηση, ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα. Αυτό δεν λέει τίποτα αφού θα πρέπει να είναι απολύτως καλά, να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα και τότε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το πρόσφατο παρελθόν, με τον Πετράκη στον πάγκο του Απόλλωνα. Γκακπέ και Γιοβάνοβιτς έμειναν χθες στο γυμναστήριο και πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να βρεθούν στην αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αραδίππου. Αντιθέτως, ο Λάρσον θα είναι στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ