aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Πέρεθ... ανακοίνωσε τον Κόντε πριν από το clasico!

O Πέρεθ… ανακοίνωσε τον Κόντε πριν από το clasico!

Η απόφαση για την αποχώρηση του Ζούλεν Λοπετέγι όχι μόνο είναι ειλημμένη εδώ και ημέρες, αλλά υπάρχει επίσης και συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, μάλιστα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι στη διάρκεια του γεύματος ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων πριν από το clasico της Κυριακής στο «Καμπ Νου».

Αυτό σημαίνει ότι ο Λοπετέγι ήταν για να… φεύγει ακόμα κι αν η Ρεάλ νικούσε στη Βαρκελώνη. Όπως σημειώνει, μάλιστα, ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής ήταν και στενός συνεργάτης του Κόντε, κάτι που δείχνει πως ο Ιταλός έχει ήδη… πιάσει δουλειά.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει, επίσης, λόγο για επαφές της Ρεάλ και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο ο Πέρεθ ήταν αυτός που τη δεδομένη χρονική στιγμή έκρινε ότι αυτό που μπορεί να σώσει την ομάδα είναι η αυστηρή πειθαρχία που θα επιβάλει ο Κόντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ