aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πεπ έχει χαλάσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο αλλά το Champions League δεν έρχεται...

Ο Πεπ έχει χαλάσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο αλλά το Champions League δεν έρχεται…

Όλα έδειχναν πως φέτος θα ήταν η χρονιά της. Οι προκρίσεις επί των Γκλάντμπαχ, Ντόρτμουντ και, κυρίως, της Παρί Σεν Ζερμέν, έστειλαν τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και το εμπόδιο της Τσέλσι έμοιαζε αρκετά στα μέτρα των «πολιτών».

Ωστόσο, το τελικό 1-0 υπέρ των Λονδρέζων στο Πόρτο γκρέμισε τα όνειρα της Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος παραμένει δίχως επιτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εδώ και μια δεκαετία.

Κι αυτό ενώ έχει ξοδέψει, από τότε που ανέλαβε τον αγγλικό σύλλογο, 938 εκατομμύρια ευρώ! Ο Καταλανός προπονητής έχει πραγματοποιήσει πάνω από 40 μεταγραφές στο «Ίτιχαντ» και, παρότι έχει κατακτήσει συνολικά δέκα τίτλους ενός συνόρων, στο Champions League έχει καταφέρει να μετρήσει απλώς έναν χαμένο τελικό, φέτος.

Ανάμεσα στους παίκτες που αποκτήθηκαν προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, εντοπίζονται οι Στόουνς (55 εκατ. ευρώ), Λαπόρτ (65 εκατ. ευρώ), Γουόκερ (52 εκατ. ευρώ), Έντερσον (40 εκατ. ευρώ), Μαχρέζ (67 εκατ. ευρώ), Κανσέλο (65 εκατ. ευρώ), Ρόδρι (62 εκατ. ευρώ) και Ντίας (68 εκατ. ευρώ), την ώρα που οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν βγάλει σε αυτό το διάστημα κάτι παραπάνω από 300 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Με λίγα λόγια, η… χασούρα ξεπερνά τα 600!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ