aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πέναντ πήρε ναρκωτικά από τον πατέρα του στα 12!

Ο Πέναντ πήρε ναρκωτικά από τον πατέρα του στα 12!

O πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής  Ζερμέν Πέναντ, που έπαιξε μεταξύ άλλων σε  Άρσεναλ και Λίβερπουλ, αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του, ότι έκανε ναρκωτικά σε πολύ μικρή ηλικία, τα οποία του τα έδωσε ο πατέρας του.

Η βρετανική εφημερίδα Mirror παρουσίασε τμήματα της αυτοβιογραφίας του Ζερμέν Πέναντ, πρώην διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή, που έπαιξε μεταξύ άλλων σε  Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Ο 35χρονος -πλέον- Πέναντ, είχε δημιουργήσει πολλές υποσχέσεις στην αρχή της καριέρας του. Έφτασε στην Άρσεναλ, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός αρκετές φορές, πέρασε από την Μπέρμιγχαμ και τη Λίβερπουλ, αλλά τελικά δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Στην αυτοβιογραφία  του μιλάει  για την δύσκολη παιδική ηλικία, τονίζοντας την εξάρτηση του πατέρα του από τα ναρκωτικά. «Ποτέ δεν έχω μπει σε πειρασμό να κάνω χρήση ναρκωτικών, ίσως επειδή είχε βιώσει την καταστροφή που προκαλούν. Μόλις δοκίμασα τη μαριχουάνα, ήταν ο πατέρας μου που με άφησε, νομίζω για να μου δώσει ένα μάθημα», είπε, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μόλις… 12 ετών!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα 14α γενέθλιά μου. Έλαβα επιστολές από τη γιαγιά μου και άλλους συγγενείς που μου έστειλαν χρήματα. Ο πατέρας μου τα ζήτησε, ήξερα για τι τα ήθελε. Θυμάμαι να κλαίω που δεν είδα αυτά τα χρήματα».

Ο πατέρας του παίκτη συνελήφθη αργότερα, όπως και ο ίδιος ο Πέναντ, αλλά για άλλους λόγους.

Ο Πέναντ πήρε ναρκωτικά από τον πατέρα του στα 12!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ