aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Πέδρο έδωσε πάσα στον Απόλλωνα για το μέλλον του

Ο Πέδρο έδωσε πάσα στον Απόλλωνα για το μέλλον του

«Πάσα» στη διοίκηση του Απόλλωνα για ανανέωση του συμβολαίου του έδωσε ο Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός των γαλάζιων μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντρέ Μάρκεζ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Λεμεσού.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Απόλλωνα, αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Θέλω να παραμείνω στον Απόλλωνα, είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου», ήταν η τοποθέτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί σημαντικότατο γρανάζι στην πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων «πάγωσε» εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως κρατάμε τη δήλωση του αντιπρόεδρου του Απόλλωνα, Φάνου Κιννή στο «Goal». Ο κ. Κιννής τόνισε ότι «ο Απόλλων έχει αποδείξει πως όποιον παίκτη θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ, τον διατηρεί. Αυτό θα πράξουμε και με τον Ζοάο Πέδρο. Όταν έλθει η ώρα, θα γίνουν αυτά που πρέπει. Ο κόσμος της ομάδας μας να μην ανησυχεί. Όποιον θέλουν να κρατήσουμε, τον κρατάμε», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ