aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Παπαδόπουλος φώναξε «κόουτς είμαι εδώ»

Ο Παπαδόπουλος φώναξε «κόουτς είμαι εδώ»

Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Γιώργος Παπαδόπουλος στο αποψινό ντέρμπι (3-1).

Ο 27χρονος λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Κόπριβετς στο προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕΛ, κλίθηκε να υπερασπιστεί την εστία των κυανόλευκων στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων, αλλά και στο επόμενο με την ΑΕΚ την Μεγάλη Τετάρτη (18:00). Ο κανονισμός αυτό προνοεί (απευθείας κόκκινη = ποινή δύο αγωνιστικών), ενώ ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την φάση και θα αποφασίσει αν θα επιβάλει επιπλέον αγωνιστικές στον Σλοβένο.

Ο Κύπριος κίπερ στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού, ήταν παρών σε όλες τις φάσεις, εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο στην περιοχή της «Κυρίας» και πλέον θεωρείται αξιόπιστη λύση για τον Ρόνι Λέβι, ενώ την φάση που δέχθηκε το γκολ (75’) δεν έφερε ευθύνη. Ο Παπαδόπουλος έτσι κι αλλιώς έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2016, και με τέτοιες εμφανίσεις, σε αυτά τα υψηλού επιπέδου παιχνίδια, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αυξάνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ