aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO ΠΑΟΚ την υποτίμησε και... προσγειώθηκε! (vid)

O ΠΑΟΚ την υποτίμησε και… προσγειώθηκε! (vid)

Στο Stamford Bridge και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι έκανε με άψογο τρόπο την δουλειά της. Απεναντίας, ο ΠΑΟΚ «σκάλωσε» στο σπίτι του και απέναντι στην -θεωρητικά πάντα- αδύναμη του ομίλου, Βίντι, γνώρισε την ήττα με 2-0, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να βάζει «φωτιά» στον όμιλο!

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ «κουβαλούσε» τον τίτλο του φαβορί έναντι της Βίντι που ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας να τα παίξει όλα γι΄όλα προκειμένου να παραμείνει… ζωντανή στην «μάχη» των ομίλων του Europa League. Ο προπονητής τους, Μάρκο Νίκολιτς είχε προειδοποιήσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σημειώνοντας πως δεν ήρθαν για… ντεκόρ στην Τούμπα και αυτό φρόντισαν να το δείξουν με εμφατικό τρόπο και στο γήπεδο, πιάνοντας στον ύπνο τους γηπεδούχους.

Θα έλεγε κανείς πως τους χαμογέλασε και η τύχη καθώς την πρώτη φορά που η Βίντι πέρασε το κέντρο, είδε την προσπάθειά της να καταλήγει στα δίχτυα του Πασχαλάκη από την προβολή του Χούστι, ο οποίος είδε την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του μετά από ένα λάθος του Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στο να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα, να πιέζει ψηλά και να έχει την υπεροχή των κινήσεων. Μέχρι εκεί. Νωθρός επιθετικά δεν βρήκε απάντηση στο γκολ της Βίντι και το «πλήρωσε» ακριβά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αυτό ακριβώς που έλειπε από τον ΠΑΟΚ, την αποτελεσματικότητα. Σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που πάτησαν στα καρέ του ΠΑΟΚ, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-2 με τον Στοπίρα, βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο β΄ημίχρονο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε σχεδόν τα πάντα από το κέντρο και μπροστά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μέχρι το 66ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε κλείσει τις τρεις αλλαγές του, θέλοντας να τα παίξει όλα γι΄όλα προκειμένου να βρει το γκολ και να μπει άμεσα στο παιχνίδι.

Το γκολ δεν ήρθε ποτέ και η ήττα με 0-2 ήταν το φυσικό επακόλουθο της εικόνας που είχε ο ΠΑΟΚ, όντας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Πλέον, καλείται να… ρεφάρει την ήττα και να πάρει εκδίκηση. Αυτήν την φορά στο σπίτι των Ούγγρων την επόμενη αγωνιστική!

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής:

Τσέλσι 9 (5-1)

ΠΑΟΚ 3 (4-4)

Βίντι 3 (2-3)

ΜΠΑΤΕ 3 (4-7)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (8/11):

Βίντι – ΠΑΟΚ

ΜΠΑΤΕ – Τσέλσι


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ