aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ουμτιτί «φέρνει» νωρίτερα στο «Καμπ Νόου» τον Μίνα

Ο Ουμτιτί «φέρνει» νωρίτερα στο «Καμπ Νόου» τον Μίνα

Πέρα απ’ το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Μπαρσελόνα απέναντι στη Θέλτα (2-2), ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε και τον Σαμουέλ Ουμτιτί να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου των Καταλανών, ο Γάλλος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει τους ανθρώπους της «Μπάρσα», σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», να κινηθούν κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού και ο Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο, εξαιτίας του ενδιαφέροντος κινεζικών συλλόγων.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως υπάρχουν σκέψεις από τους ανθρώπους της ομάδας να επισπευσθούν οι διαδικασίες απόκτησης του Γέρι Μίνα από την Παλμέιρας. Η Μπαρσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο για τον Κολομβιανό αμυντικό, έναντι συνολικά 19.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, παρότι αρχικά οι «μπλαουγράνα» ήθελαν να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ τους το προσεχές καλοκαίρι, ο τραυματισμός του Ουμτιτί είναι πιθανό να φέρει τον Μίνα από τον Ιανουάριο στο «Καμπ Νόου». Ο 23χρονος αμυντικός πραγματοποίησε την τρέχουσα σεζόν 21 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παλμέιρας, βοηθώντας την να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, πίσω από την Κορίνθιανς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ