aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ όρος ανανέωσης στο συμβόλαιο Αυγουστή και η αποζημίωση

Ο όρος ανανέωσης στο συμβόλαιο Αυγουστή και η αποζημίωση

Πέντε μήνες διήρκησε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Οι υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν με την πρόσληψη του Κύπριου προπονητή τον Νοέμβριο του 2020 δεν επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα της Λάρνακας να εκδίδει διαζύγιο πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η αποτυχία της ΑΕΚ να εξασφαλίσει, κατά τα φαινόμενα, ευρωπαϊκό εισιτήριο και η άποψη του Τσάβι Ρόκα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο του Σωφρόνη Αυγουστή με την ΑΕΚ είχε διάρκεια και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιζόταν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα της Λάρνακας θα μπορούσε να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας με αποζημίωση τριών μηνών.

Οι κιτρινοπράσινοι θα πορευθούν με υπηρεσιακό προπονητή έως το τέλος της σεζόν με τον Τσάβι Ρόκα να πιάνει ήδη δουλειά και να αναζητεί τον τεχνικό που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ