aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Ντράξλερ θα φύγει από τη Βόλφσμπουργκ»

«Ο Ντράξλερ θα φύγει από τη Βόλφσμπουργκ»

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ είχε φτάσει πολύ κοντά στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2015, όταν αγωνιζόταν ακόμα με τη φανέλα της Σάλκε, με τη μεταγραφή να «χαλάει» την τελευταία στιγμή και τον παίκτη να καταλήγει τελικά στη Βόλφσμπουργκ έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γερμανός άσος όμως, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ομάδα και μάλιστα σύντομα, με τη «Γηραιά Κυρία» να εξακολουθεί να είναι στο παιχνίδι. Αυτό υποστηρίζει ο ατζέντης που λειτουργούσε ως μεσάζων για τη μετακίνηση του Ντράξλερ στην ιταλική ομάδα, Φάμπιο Παρίζι, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι υπήρχε ενδιαφέρον της Παρί το καλοκαίρι.

«Η Βόλφσμπουργκ έχει δυνατούς ιδιοκτήτες, αλλά δυστυχώς για τους Γερμανούς φιλάθλους, όλοι θέλουν να φύγουν από εκεί. Το καλοκαίρι ο Ντράξλερ ήταν έτοιμος να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσέφερε 65 εκατομμύρια ευρώ. Θα φύγει σίγουρα από τη Βόλφσμπουργκ στο τέλος της σεζόν. Θα πήγαινε τρέχοντας στη Γιούβε και είναι ο ιδανικός πλέι-μέικερ για τον Αλέγκρι», είπε ο Παρίζι.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε αναφερθεί και ως πιθανός στόχος της Άρσεναλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ