aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ντουντού και η Σαπεκοένσε

Ο Ντουντού και η Σαπεκοένσε

Όπως ανακοινώθηκε χθες, στη Νέα Σαλαμίνα θα αγωνίζεται έως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ντουντού Λίμα, με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Η πρώτη προσθήκη της ομάδας κατά τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

O Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 27 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτουγκέζα και πριν πάρει τον δρόμο προς την Τρίπολη, μετακόμισε στη Σάο Μπερνάρντο της Βραζιλίας.

Ο Ντουντού, αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίσθηκε και στη Σαπεκοένσε το 2012 (μέτρησε επτά συμμετοχές), την ομάδα που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της Κολομβίας, δηλώνοντας προ μηνός συγκλονισμένος, σημειώνοντας πως δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία του συλλόγου της πατρίδας του.

Στον ποδοσφαιριστή πιστεύει πάρα πολύ ο Στάικος Βεργέτης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης και αναμφιβόλως προσδοκεί πως έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο 27χρονος θα δώσει πολλές λύσεις στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. «Η Νέα Σαλαμίνα δεν θα έχει μεγάλο οικονομικό κόστος αφού ο παίκτης θα έρθει δανεικός από τον Αστέρα», είχε πει χθες εκ μέρους των ερυθρολεύκων ο Γιώργος Καζαμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ