aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ντόσα, ο στόχος και τα νέα παιδιά

Ο Ντόσα, ο στόχος και τα νέα παιδιά

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Αυτό που μετρά από το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα είναι η νίκη, όπως τόνισε μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρώτη εμφάνιση του Ντόσα Ζούνιορ μετά από καιρό, αλλά και στην εμφάνιση των Σίλβα και Μπενίτεθ.

«Αυτό το παιχνίδι μας άφησε πολλά θετικά. Μπορούμε για καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως είδαμε ότι οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύτηκαν στα παιχνίδια τους και καμία ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα μπορέσει να κάνει με την πάροδο κάποιων αγώνων. Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε τους αγώνες μας σε αυτές τις αγωνιστικές. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όταν θα μπουν και τα νέα παιδιά στους ρυθμούς του κυπριακού πρωταθλήματος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Θεόδωρος Αντωνίου.

«Το ζητούμενο είναι η ομάδα να παλέψει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και να τα καταφέρει, αυτός είναι ο στόχος. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρωταγωνιστεί», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ