aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Νουχίου και το οικονομικό

Ο Νουχίου και το οικονομικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζονται στην ΑΕΛ οι διεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας, οι οποίες είναι απαραίτητες, σε μεσαία και επιθετική γραμμή. Υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιες περιπτώσεις επιθετικών, όμως μέχρι στιγμής έχουν σκαλώσει στο οικονομικό. Ο Αντέ Νουχίου, είναι μια πολύ καλή επιλογή, όμως το θέμα παραμένει στάσιμο. Η απόκτηση, ειδικότερα ενός κεντρικού επιθετικού, κρίνεται απαραίτητη όμως όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Πέρα από το μετεγγραφικό, στο επίκεντρο βρίσκεται και το αγωνιστικό, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει άλλες δύο προπονήσεις για να αποφασίσει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί η ομάδα του στον μεθαυριανό αγώνα με την Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, αφού οι γαλαζοκίτρινοι για να έχουν απαιτήσεις στη σεζόν θα πρέπει να κερδίσουν.

Αν πάρουν το «διπλό» την Κυριακή, τα οφέλη θα είναι πολλά από κάθε άποψη, γι’ αυτό και η προετοιμασία σε έντονους ρυθμούς. Ο τεχνικός της ΑΕΛ παρακολούθησε τον προψεσινό αγώνα της Πάφος FC με τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπορεί να στηριχθεί στην εικόνα που έβγαλαν οι Παφίτες, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι θα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές. Αυτό που προέχει, είναι τι θα κάνει και πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα η ΑΕΛ, η οποία «πληγώθηκε» αρκετά από την ήττα στον Α’ γύρο στο Τσίρειο. Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν πως, στη θέση που βρίσκονται τώρα θα είναι ό,τι χειρότερο η βαθμολογική υποχώρηση.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνικό, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και οι Μπενίτεθ, Αβραάμ και Μιτρέα, που δεν αγωνίστηκαν λόγω καρτών. Πρόκειται για τρεις μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βέβαια, υπάρχει το ερωτηματικό ποιος από τους δύο πρώτους θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο άλλο θα είναι ο Σάσι και στην κορυφή ο Αρουαμπαρένα, ενώ ο Μιτρέα θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ