aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Νίκος σε «άγρια» καταδίωξη

Ο Νίκος σε «άγρια» καταδίωξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Νίκος Κίρζης συμπλήρωσε πέντε χρόνια στον προεδρικό θώκο, από τον Μάιο του 2012 όταν και ανέλαβε τα ηνία  της εταιρείας και πέρα από το ότι είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος της εταιρείας Απόλλων, στα 42 του χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με μεγάλους σταθμούς στην ιστορία της ομάδας. Τρία κύπελλα (2013, 2016, 2017), δυο Σούπερ Καπ (2016, 2017) και δυο προκρίσεις σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ (2013, 2014)! Το μόνο που λείπει από τη συλλογή του είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο κυνηγά μετά μανίας τα τελευταία χρόνια!

Με την εκκίνηση της φετινής σεζόν, οι κυανόλευκοι έδειξαν τις προθέσεις τους και ο Ντίμης Κίρζης, σε δηλώσεις του στον Active 107.4 & 102.5 δεν δίστασε να δηλώσει πως ο γιος του Νίκος, «κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από εμένα», παρότι επί θητείας του ως πρόεδρου η ομάδα πέτυχε επίσης μεγάλες διακρίσεις (πρωτάθλημα το 1994, κύπελλο το 1992), ενώ ήταν ο άνθρωπος που προχώρησε (το 1998) σε σύσταση εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο πατήρ Κίρζης δήλωσε ακόμα πως, «ο φετινός Απόλλων είναι καλύτερος από πέρσι», για να προσθέσει πως μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου! Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρη η παράδοση της οικογένειας Κίρζης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τόσο του Απόλλωνα, όσο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Κακά τα ψέματα… Το μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Κίρζη (μα και για ολόκληρη την οικογένεια του Απόλλωνα), όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ειδικότερα στη νέα σεζόν που βρίσκεται μπροστά, δεν είναι τίποτα άλλο από το να πανηγυρίσει και ένα πρωτάθλημα ως πρόεδρος της εταιρείας. Οι οιωνοί είναι καλύτεροι από ποτέ κι αυτό το λένε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και τα δείγματα γραφής της ομάδας.

Αν και οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Μίντιλαντ και πρόκριση σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή έντεκα χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος το 2006. Ίσως μάλιστα, αυτή να αποτελεί και την πιο μεγάλη ευκαιρία για το σύλλογο της Λεμεσού, αφού έδειξε πως ωρίμασε τόσο ως ομάδα, αλλά και γιατί μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έχει διοικητική σταθερότητα, υπάρχει ενότητα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και επειδή ο φετινός Απόλλωνας πείθει όσο ποτέ προηγουμένως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ