aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Νεϊμάρ «προσκαλεί» συμπατριώτη του στη Μπαρσελόνα

Ο Νεϊμάρ «προσκαλεί» συμπατριώτη του στη Μπαρσελόνα

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γκάμπριελ Ζέσους της Παλμέιρας τον τελευταίο καιρό, όμως ο Νεϊμάρ εξέφρασε την άποψη πως η καλύτερη επιλογή για τον συμπατριώτη του είναι να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

«Ο Γκάμπριελ Ζέσους θα είναι ευτυχισμένος αν έρθει στη Μπαρσελόνα. Μόνο αυτός ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει από τη Βραζιλία, αλλά η ομάδα μας πάντα ενδιαφέρεται για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Γκάμπριελ Ζέσους μπορεί να μετατραπεί στο μέλλον σε έναν από αυτούς», δήλωσε ο αστέρας των «μπλαουγκράνα».

Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα διεκδικούν τον 19χρονο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του. Οι «πολίτες», μάλιστα, φημολογείται πως ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο.

Να τονίσουμε πως φέτος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, έχοντας 10 γκολ και βοηθώντας έτσι τον σύλλογο του να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ