aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Νεϊμάρ ονειρεύεται τον Σουάρες στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ ονειρεύεται τον Σουάρες στην Παρί Σεν Ζερμέν

O Νεϊμάρ αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα, για να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά φαίνεται πως θέλει να παίξει ξανά με πρώην συμπαίκτες του όπως ο Λουίς Σουάρες. Την απόκτηση του Ουρουγουανού φορ από τους μπλαουγράνα φέρεται να ζήτησε από τους διοικούντες την ομάδα ο Βραζιλιάνος και μένει να δούμε αν οι ιδιοκτήτες της Παρί θα του κάνουν το… χατίρι και θα διεκδικήσουν να τον αγοράσουν.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον Έντινσον Καβάνι και δύσκολα οι σχέσεις τους θα φτιάξουν, γι’ αυτό και ο Βραζιλιάνος θέλει το «έτερον ήμισυ» του Καβάνι στη σελέστε.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο Σουάρες είναι ο αυτό με τον οποίο μπορούν να φτιάξουν ένα επιθετικό δίδυμο, το οποίο να φέρει την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης. Η επόμενη χρονιά θέλει να είναι παραγωγική και επιτυχημένη για τον ίδιο, γι’ αυτό και θέλει στο πλάι του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά και έχει συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ