aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«O Νεϊμάρ δεν θα βρει πουθενά την αγάπη που έχει εδώ»

«O Νεϊμάρ δεν θα βρει πουθενά την αγάπη που έχει εδώ»

Τη δική του άποψη στην υπόθεση Νεϊμάρ προσέθεσε ο Ιβάν Ράκιτιτς, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα βρει αλλού καλύτερα από την Βαρκελώνη. «Θέλουμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν και ο Νεϊμάρ είναι παίκτης-κλειδί. Δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες σαν το Νεϊμάρ, όχι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και ως προσωπικότητες. Ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικός για μας», είπε αρχικά ο Κροάτης μέσος.

Ο Ράκιτιτς συνέχισε λέγοντας: «Ξέρει τι θέλουμε γι’ αυτόν. Τα αποδυτήρια είναι σαν οικογένεια για εκείνον και όλοι θέλουμε να μείνει. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του, αλλά ως συμπαίκτες του και φίλοι του, του λέμε να μείνει σε μας. Δεν θα βρει πουθενά αλλού την αγάπη που έχει εδώ. Παρόλα αυτά δίνει το 100% σε όλα τα ματς και αυτό φαίνεται από τα γκολ του στα παιχνίδια που έχουμε δώσει».

Ακόμη αναφέρθηκε στο φιλικό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν έχει καμία σχέση με το Σούπερ Καπ καθώς εκεί παίζουμε για τον τίτλο. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα κλάσικο».

Παράλληλα μίλησε και για τους μετεγγραφικούς στόχους της Μπαρσελόνα: «Οι καλοί παίκτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι, καθώς θα μας βελτιώσουν. Είμαστε δυνατοί και χρειαζόμαστε 24 παίκτες να δίνουν το 100%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ