aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ναούμ έριξε άγκυρα στη Λάρνακα

Ο Ναούμ έριξε άγκυρα στη Λάρνακα

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ναούμ ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο 20χρονος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας έως το Καλοκαίρι του 2024. Στη λήξασαν σεζόν έπαιξε σε εννέα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ναούμ για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γιώργος στην λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.

Γιώργο είσαι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας που αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Νιώθεις ότι αυτή η επέκταση της συνεργασίας είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλες στην περσινή σεζόν; «Ναι η επέκταση της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ είναι μία πολύ θετική εξέλιξη στην προσπάθεια που κάνω για να καθιερωθώ στην ομάδα μας και να ανταποδώσω με τις εμφανίσεις μου την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι εδώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Στην περσινή σεζόν προσπάθησα να πάρα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω. Σίγουρα όμως, με σκληρή δουλειά τα καλύτερα έρχονται».

Πλέον ετοιμάζεσαι για την τρίτη σου χρονιά στην ομάδα. Πόσο ευχαριστημένος είσαι που θα παραμείνεις κάτοικος Λάρνακας μέχρι το 2024; «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος που θα είμαι μέλος της νέας προσπάθειας που θα καταβάλει όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ