aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Moυτίνιο... ξέρανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Moυτίνιο… ξέρανε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι και αν μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέστρεψε στο «Old Trafford» μετά τον προηγούμενο Απρίλιο (!), για να δει την αγαπημένη του ομάδα για άλλη μια φορά οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, με τους «Λύκους» να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μάντσεστερ και την Γιουνάιτεντ, να επιστρέφει στις γνωστές προβληματικές της εμφανίσεις.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη στον καταπληκτικό Ντε Χέα και άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 18′ με τον Φρεντ να πετυχένει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά από ωραία πάσα του Πολ Πογκμπά. Μετά το τέρμα που πέτυχε η ομάδα του Μουρίνιο είχε ανούσια κατοχή με την Γουλβς να μην μπορεί να απειλήσει, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζοάο Μουτίνιο με… οβίδα μετά από ωραία πάσα του Χιμένεθ, «πάγωσε» ολόκληρο το γήπεδο (1-1). Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, όμως μετά το τέρμα που δέχτηκε η Γιουνάιτεντ είχε μόλις μία (!) καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Φελαϊνί (72′) μέσα από την περιοχή την οποία σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ρουί Πατρίσιο.

Κάπως έτσι οι «Λύκοι» έφυγαν με το… χρυσό βαθμό από το «Θέατρο των ονείρων», στο οποίο επέστρεψε η γκρίνια για τις εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ.

Λέστερ – Χάντερσφιλντ 3-0

Η Λέστερ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (5′) με τον Γιόργκεσεν να πλασάρει μέσα από την περιοχή τον Σμάιχελ. Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε πολύ καθώς στο 19′ οι «Αλεπούδες», με εξαιρετική αντεπίθεση και ασίστ του Βάρντι ισοφάρισαν με τον Ιχεανάτσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο… νέος Μάντισον με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ γύρισε το παιχνίδι στο 66ο λεπτό, με τον – για άλλη μια φορά εξαιρετικό – Τζέιμι Βάρντι να σκοράρει και να «σφραγίζει» τη νίκη για την Λέστερ στο 75′ γράφοντας με ωραία λόμπα το τελικό 3-1.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ