aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μουρίνιο θυμήθηκε το γλίστρημα του Τζέραρντ και έκανε πλάκα (pics & vid)

Ο Μουρίνιο θυμήθηκε το γλίστρημα του Τζέραρντ και έκανε πλάκα (pics & vid)

Η Λίβερπουλ είχε υποδεχθεί την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» σε ένα ματς όπου… απαγορευόταν να χάσει βαθμούς μετά τη νίκη (3-2) επί της Σίτι και την επιτυχημένη εξόρμηση κόντρα στην Νόριτς, με το «τρίποντο» να έρχεται με το ίδιο σκορ.

Το ματς της 27ης Απρίλη του 2014 ήταν ιδιαίτερο. Ξεχωριστό.

Γιατί η Λίβερπουλ αντίκρισε κατάματα την αρχή της… τραγωδίας της με την απώλεια του τίτλου που κυνηγούσε με μανία όλη τη σεζόν. Κατά δεύτερον, γιατί ο Στίβεν Τζέραρντ βίωσε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Το γλίστρημα μπροστά από τον Ντεμπά Μπα που πήρε τη μπάλα, ξεχύθηκε στην επίθεση και πλάσαρε για ν’ ανοίξει το σκορ, προτού γίνει και το 2-0 στο φινάλε για τους «μπλε».

Λίγες μέρες αργότερα, το 3-0 στην έδρα της Πάλας και το κυνήγι όσο το δυνατόν περισσότερων τερμάτων για να ευνοηθεί η Λίβερπουλ σε μια πιθανή ισοβαθμία με τη Σίτι έγινε 3-3 και κάπου εκεί το θέμα τελείωσε…

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στο ματς του «Άνφιλντ» είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Stevi​e G προσπαθώντας με τα γνωστά του τερτίπια να ροκανίσει χρόνο.

Αυτό θυμήθηκε και πόσταρε στα social media φωτογραφία όπου κρατάει τη μπάλα για να καθυστερήσει και έγραψε… «κατοχή μπάλας»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ