aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μουρίνιο εξήγησε την κίνηση της... σιωπής

Ο Μουρίνιο εξήγησε την κίνηση της… σιωπής

Tο νόημα της κίνησης που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο προς την κάμερα, στη λήξη της αναμέτρησης με την Τότεναμ, στέλνοντας το μήνυμά του σε δημοσιογράφους και επικριτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξήγησε ο Πορτογάλος που απλά… ζήτησε ψυχραιμία.

Ο «special one», προτού κατευθυνθεί προς τον Μαουρίσιο Ποκετίνο για να του δώσει το χέρι, έκανε τη γνωστή κίνηση της … σιωπής προς την κάμερα, με το σφύριγμα της λήξης στο Σαββατιάτικο ματς.

Ο Άντονι Μαρσιάλ, βέβαια, του έδωσε την καλύτερη «πάσα» για να στείλει το μήνυμά του, αφού χάρη σε γκολ του Γάλλου οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν των Λονδρέζων με σκορ 1-0 και ο Μουρίνιο δήλωσε: «Ήθελα με αυτή την κίνηση να τους δείξω ότι πρέπει να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν, να μην είναι τόσο νευρικοί… Δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις του κόσμου και όσων αναρωτιούνται για το στυλ παιχνιδιού μας. Οι επιθετικοί της ομάδας μου είχαν απέναντί τους δύο πολύ καλούς στόπερ της Τότεναμ και από τους καλύτερους στην Ευρώπη…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ