aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μουρίνιο «έκοψε» τον Κριστιάνο

Ο Μουρίνιο «έκοψε» τον Κριστιάνο

Όταν έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν μόνο η Γιουβέντους που ενδιαφέρθηκε για τον Πορτογάλο.

Φυσικά, μέσα στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τελικά δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη πρόταση.Ο Ζοσέ Μουρίνιο ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για την πλευρά του Κριστιάνο,αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με την «Mirror» οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» είχαν αποφασίσει να προσφέρουν 90 εκατομμύρια λίρες στη Ρεάλ Μαδρίτης και 500.000 λίρες εβδομαδιαίο μισθό στον Ρονάλντο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτός που μπλόκαρε τη συγκεκριμένη κίνηση καθώς πίστευε πως η Γιουνάιτεντ δεν είχε ανάγκη την απόκτηση επιθετικού ακόμα και αν αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ο Special One ζήτησε την απόκτηση αμυντικού με αυτά τα χρήματα,αλλά τελικά κανένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας δεν κατέληξε στο Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ