aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μουριέλ και το δοκάρι… σταμάτησαν τη Χιρόνα

Ο Μουριέλ και το δοκάρι… σταμάτησαν τη Χιρόνα

Η δυνατή στην έδρα της Χιρόνα, υποδέχτηκε την Σεβίλλη που προερχόταν από τη σημαντική ισοπαλία στο Λίβερπουλ (2-2), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga. Η Σεβίλλη πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Μουριέλ στο 68′. Έχασε πέναλτι η αξιόμαχη Χιρόνα στην εκπνοή!

H γηπεδούχος Χιρόνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους Σεβιγιάνους. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μετά το 28′. Στο 7′ η πρώτη φάση για την Χιρόνα με μια αδύναμη κεφαλιά του Μπερνάρδο που κατέληξε στα χέρια του κίπερ της Σεβίλλης. Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος έβγαλε μια σέντρα στον Μπόρχα Γκαρσία κι εκείνος λίγο έλειψε να πληγώσει τα δίχτυα των Ανδαλουσιανών.

O διεθνής Ουρουγουανός άσος, Κρίστιαν Στουάνι, σημείο αναφοράς για την επίθεση της Χιρόνα. Ο 30χρονος άσος ήταν παρών σε κάθε φάση. Από πλευράς Σεβίλλης, φύλακας άγγελος ο Σέρτζιο Ρίκο που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 30′ η πρώτη μεγάλη στιγμή για τη Σεβίλλη με όμορφη συνεργασία των Πάμπλο Σαράμπια, Μουριέλ και την άμυνα της Χιρόνα να απομακρύνει λίγο πριν το… μοιραίο. Πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 36′ και για τη Χιρόνα με δυνατό σουτ του Γκρανέλ.

Το ημίχρονο κλείνει με τις δύο ομάδες στο 0, τη Χιρόνα να δείχνει αγριεμένη και τη Σεβίλλη να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Εντουάρντο Μπερίσο, προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό. Στο 51′ και στο 54′ ο Λουίς Μουριέλ απείλησε προειδοποιώντας τους γηπεδούχους για τη συνέχεια! Εν τέλει, στο 68′ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του με ωραίο κοντινό πλασέ! Από εκείνη την στιγμή το παιχνίδι έγινε πιο ελεύθερο, με εκατέρωθεν φάσεις. Η Χιρόνα πάλεψε για την ισοφάριση. Η Σεβίλλη δεν αρκέστηκε στο 1-0 υπέρ της σκορ και παρέμεινε ψηλά διεκδικώντας και δεύτερο τέρμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκρανέλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τη Χιρόνα που άξιζε κάτι παραπάνω να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ