aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μοράις άρχισε να... Τιμουρίζει

Ο Μοράις άρχισε να… Τιμουρίζει

Τις πρώτες του ημέρες στην ΑΕΚ ο Ζοσέ Μοράις μοίραζε συνεχώς like (με την κλασική κίνηση του αντίχειρα) στους ποδοσφαιριστές, ήταν υπομονετικός και χαμογελαστός, προσπαθώντας να μεταδώσει τα αγωνιστικά «θέλω» του.

Το τελευταίο διάστημα όμως είναι συνέχεια στην τσίτα και μιλά σε πολύ έντονο ύφος, όταν δεν ακολουθούνται οι οδηγίες του. Τα «γκάζια» λοιπόν είναι καθημερινό φαινόμενο και ενδεικτικό της πίεσης που νιώθει ύστερα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μην ξεχνάμε πως έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και πέραν της βαθμολογικής συγκομιδής, δεν υπάρχει και καμία θεαματική βελτίωση της απόδοσης.

Κάποιοι έλεγαν πως αρχίζει και θυμίζει τον Τιμούρ Κετσπάγια, του οποίου οι φωνές ακούγονταν σε όλα τα Σπάτα. Βεβαίως, ο Γεωργιανός προπονητής ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια και γινόταν προσβλητικός προς τους παίκτες του, κάτι που δεν κάνει ο Μοράις. Ωστόσο και αυτός έχει μεταμορφωθεί και πλέον δεν διατηρεί την ψυχραιμία του όταν γίνονται λάθη. Αντιθέτως βγάζει εκνευρισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ