aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μοντέρο στέλνει τη Σπόρτινγκ στους «8» (video)

Ο Μοντέρο στέλνει τη Σπόρτινγκ στους «8» (video)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» την Πλζεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Europa League και έκανε πιο εύκολη τη ζωή της, ενόψει της ρεβάνς της Τσεχίας την επόμενη Πέμπτη. Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα και εκμεταλλεύτηκαν τον «οίστρο» του Μοντέρο. Η Σπόρτινγκ μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει την εστία των Τσέχων και του Χρούσκα με πρωταγωνιστή τον Ακούνια στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» στις χαμένες ευκαιρίες πήρε ο Μοντέρο. Οι Τσέχοι άρχισαν να ανεβαίνουν σιγά σιγά επιθετικά και να προσπαθούν να απειλήσουν τον Ρουί Πατρίσιο και, μετά τις ευκαιρίες του Μπρούνο Φερνάντες, έγινε το 1-0, αφού μετά από ωραίο συνδυασμό των «λιονταριών», ο Μοντέρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ άνοιξε το σκορ.

Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν ιδανικά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 49′ έγινε ένα λάθος από τους Τσέχους στο κέντρο και οι Μπρούνο Φερνάντες συνδυάστηκε με τον Μοντέρο, που με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες μπροστά στον Χρούσκα με πολλούς παίκτες, βοηθούμενοι και από τις αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός. Η Σπόρτινγκ έλεγχε το ματς μέχρι τη λήξη και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ