aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μόγιες μίλησε για υποβιβασμό και οι οπαδοί τρελάθηκαν

Ο Μόγιες μίλησε για υποβιβασμό και οι οπαδοί τρελάθηκαν

Στα τέλη του Ιουλίου η ομάδα της Σάντερλαντ προχώρησε σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μόγες, προκαλώντας ευχάριστα συναισθήματα στους φίλους της ομάδας.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, δείχνοντας πως θέλει να χτίσει κάτι νέο και πετυχημένο. Δυο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Σάντερλαντ μετρά δυο ήττες σε δυο παιχνίδια και ο Μόγιες άρχισε να κάνει λόγο για… υποβιβασμό: «Οι οπαδοί μας έχουν δίκιο που φοβούνται το χειρότερο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια, γιατί να αλλάξει ξαφνικά; Πιστεύω πως θα παλέψουμε για την παραμονή μας».

Σε ερώτηση για το αν είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις, απάντησε: “Ξέρω πως ο κόσμος δεν θα το πάρει καλά γιατί ελπίζει σε δραματική αλλαγή (προς το καλύτερο). Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί. Ελπίζω βέβαια πως θα βελτιωθούμε. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και ελπίζουμε να έρθουν κι άλλοι”.

Αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν στους φίλους της Σάντερλαντ που ήδη άρχισαν την… μουρμούρα για την τακτική φιλοσοφία του Μόγιες που παίζει χωρίς δεκάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ