aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο μισθός που προσφέρει ο Απόλλωνας στον Τζουμ και η… εγγύηση»

«Ο μισθός που προσφέρει ο Απόλλωνας στον Τζουμ και η… εγγύηση»

Στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Άρνον Τζουμ, ο οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα. Ο Καμερουνέζος έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα της Λεμεσού, στην οποία ωστόσο δεν έχει δώσει απάντηση.

Αυτό αναφέρεται και στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «edinburghnews.scotsman.com», το οποίο κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τζουμ έχει την ευκαιρία στο Copa Africa να δείξει το ταλέντο του σε διεθνές επίπεδο μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Όσον αφορά τους κυανόλευκους της Λεμεσού, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Απόλλωνας του προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο ώστε να μετακινηθεί στην Κύπρο καθώς του δίδεται η ευκαιρία να αγωνιστεί το Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη σεζόν. Συνεχίζοντας, τονίζει το ρεπορτάζ πως οι όροι στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Απόλλωνας, δεν θα αλλάξουν δραστικά τη ζωή του Τζουμ, συγκρινιτικά με τον μισθό του στην Χαρτς.

Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: «Υπάρχει επίσης και το ζήτημα του κατά πόσον οι μισθοί είναι εγγυημένα και ότι πληρώνονται πλήρως και εγκαίρως στην».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ